Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Amstelveen

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Amstelveen?

De kosten van een uitvaart in Amstelveen zijn afhankelijk van de persoonlijke keuzes die u maakt. Een uitvaart is uit verschillende aspecten opgebouwd en het is soms lastig om het overzicht te houden als u een crematie of een begrafenis wilt regelen. Uitvaartcentrum24 biedt overzichtelijke pakketten en uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u stap voor stap bij. Het is heel begrijpelijk dat u in een periode van verdriet van alles aan uw hoofd heeft. Wij vinden het belangrijk dat u ook achteraf met een warm gevoel kunt denken aan het afscheid. Vandaar dat Uitvaarcentrum24 de uitvaart in Amstelveen niet alleen goed regelt, maar u ook duidelijk laat zien waar de kosten zitten, hoe uw keuzes de totaalprijs beïnvloeden. U krijgt bij ons geen onverwachte nota achteraf.  

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Amstelveen? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumamstelveen.nl.

Wat kost een crematie in Amstelveen?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Amstelveen. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van een uitvaart in Amstelveen. Wilt u iets aanpassen, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt alle mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Amstelveen?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Amstelveen kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten. De tarieven zijn hier helder en duidelijk bij vermeld. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.