Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Amstelveen

Uitvaart in Amstelveen

Als een naaste komt te overlijden voert verdriet vaak de boventoon. Een uitvaart in Amstelveen of waar dan ook, is misschien niet het eerste waar u aan wilt denken. Het kan wel belangrijk zijn om te weten dat u, als er een uitvaartverzekering is, niet verplicht bent het nummer dat op de polis staat te bellen. U bent vrij uw eigen uitvaartondernemer te kiezen, dat kan u enorm schelen in de kosten. U bent met de dienstverlening van Uitvaartcentrum24 verzekerd van een mooie uitvaart in Amstelveen, tegen eerlijke tarieven. Een passende stijlvolle uitvaart kan echt betaalbaar zijn.

Uitvaart in Amstelveen tussen beroemdheden

Begraafplaats Zorgvlied lijkt met de verspreid staande bomengroepen, intieme hoekjes en doorkijkjes, naar de vrije natuur nagebootst. Tegelijk is er ook de meer open aanleg uit de jaren ‘60 zichtbaar en de strakke omgeving van de huidige tijd. Een wandeling over de begraafplaats laat zien hoeveel kunstenaars, schrijvers en wetenschappers hier begraven liggen. Het is een prachtige omgeving om te bezinnen en te herdenken. Als u een uitvaart in Amstelveen, (of eigenlijk in Amsterdam) wilt regelen is dit een perfecte plek om een afscheid te realiseren waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Uitvaart in Amstelveen in Aula of Chalet

Een uitvaart in Amstelveen zal in de Aula in het strakke, sobere, vooral ook deftige gebouw in de stijl van de Amsterdamse school indrukwekkend zijn. Vol symboliek zal de omgeving bijdragen aan een mooi afscheid voor een wat groter gezelschap.

Mocht u er voor kiezen om het afscheid in kleinere kring te willen organiseren, dan is er ook ‘t Chalet. Dit kleine gebouwtje met uitzicht op het water heeft zowel binnen als buiten een warme sfeer. Het terras erachter biedt de mogelijkheid om ook buiten nog even samen te komen of te condoleren.

Een spirituele uitvaart in Amstelveen

Ook bij een crematie hebben nabestaanden steeds vaker behoefte om een vergelijkbare ceremonie als bij begraven te ervaren: de kist met de overledene begeleiden naar de laatste rustplaats. Tijdens een uitvaart in Amstelveen bestaat de mogelijkheid om in een stoet de kist naar het Crematorion te begeleiden, waar bij binnenkomst direct de oven zichtbaar is. Dan is er keuze om de kist in het ‘voorhof’ achter te laten of zelf in de oven in te brengen. Crematorion komt van cremare (verbranden) en orion (ster). Met de tipi-achtige vorm en een pijp van 16 meter kan deze iets hoger gelegen plek bijdragen aan een spirituele ervaring.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Elk afscheid is persoonlijk, elk mens is anders, dus ook elke uitvaart. Bespreek gerust waar u aan denkt, niets is te gek of te eenvoudig. Het doel van Uitvaartcentrum24 is dat u een mooie uitvaart kunt regelen passend bij uw overleden dierbare. Wat voor u het beste voelt is ons uitgangspunt en als u wilt kunnen we suggesties doen. Altijd zullen we uitgaan van uw wensen. Wat we ook voor u regelen, we zijn helder en duidelijk, voor een eerlijke prijs.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Amstelveen, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumamstelveen.nl.

First slide

Crematorion

First slide

't Chalet

First slide

Crematorion